Kontra-Madarasi Lakás, Abádszalók

6 Vélemény
Kontra-Madarasi Lakás
Damjanich Út 19/1
5241 Abádszalók
Jász-Nagykun-Szolnok
(20) 265 0221
(20) 662 4476
(20) 265 0222
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Ha Abádszalókon szeretne nyaralni, mi biztosítjuk szállását! Egy családi ház összkomfortos tetőterét és egy különálló házat adunk ki egész évben! Fizethet készpénzen kívül előre utalással, Üdülési Csekkel, illetve Cafeteria card-dal is. A szálláshely ára előzetes megegyezés alapján kerül megállapításra! Elérhetőségeink telefonon: Kontra Ferencné : 20/662-4476 Madarasiné Kontra Judit: 20/265-0221 Madarasi György : 20/265-0222 E-mailben : kontrane@freemail.hu

 1. Contact
 2. Fotók
 3. Látnivalók
 4. Prices
 5. Szállás
 6. Vendégkönyv

Kulcsszavak:
Pihenés, Bogrács, Szálláshely, HÁZ, Nyaralás, Üdülés, Szoba, Panzió, Camping, Utazás, Hotel, Büfé, Víz, Kert, Múzeum, Ágy, Kemping, Horgászat, Strand, Baba, Hajó, Grill, Koncert, Üdülési csekk, Disco, Horgász, Hal, Tisza, Hely, Nyár, Párt, Cafeteria, Tisza-tó, Vizisí, Pansio, Republic, Edda, Gát, Kárpátia, Pihen, Szépe, Legény, Szépség királynő, Tisza-tó szépe, Vállasztás, Jet-sky
Szolgáltatási helyek
Szálláshelyeink Abádszalók város két részében találhatóak, Az Egyik A Város Központjában, Minden Bevásárlási Lehetőség, Buszpályaudvar És Strand Közelében, A Másik Kicsit Távolabb A Parttól (Mindössze 1600 M), Csendes, Nyugodt Környezetben.
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Üdülési csekk
  Üdülési csekk
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Szép kártya
  Szép kártya
Kontra-Madarasi Lakás a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Újfenn Abádszalók

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Már régóta járunk Abádszalókra, de mióta megtaláltuk ezt a helyet, mindig ide járunk vissza. Kicsit szunnyadni látszott a város, de már az idén nagyokat buliztunk. A szállás nagyon tuti, a tulajdonosok kedvesek és segítőkészek! Köszönjük a nyarat!

Nagy buli

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Haverokkal összedugtuk a fejünket, hogy hol csapjuk el 2012 utolsó napját. Eldöntöttük, megnézzük a híres Tisza-tavat télen is. Ilyenkor nehéz szálláshelyet találni Abádszalókon, látszik a község a nyárra orientálódik. Majd ráakadtunk erre a helyre, amin egy telefonbeszélgetés után sikerült is megegyeznünk a tulajjal. Hatalmas volt a buli, átmúlattuk az óévet. Nem volt hideg a szálláson, pedig attól féltünk cudarul megfázunk. Kellemes csalódás volt az egész. Nagyon jól éreztük magunkat, ezért is írom ide a véleményem, ajánlom másnak is a helyet! Remélem az idén is...

Ottalvós buli

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Abádszalókon nyaraltunk tavaly, a parton elég rossz élmény ért minket, mert az őrök kellemetlen dolgokat tettek szerintünk. Másnap úgy döntöttünk, ottalvós bulit rendezünk a szálláshelyen, ez legalább élmény volt. A házigazda értelemszerűen elmagyarázta, hogy a mi érdekünk is, hogy átkutatnak minket, mert ezzel biztosítják a mi testi épségünket. Következő estét a diszkóba töltöttük és nagyot buliztunk. Tényleg, máshol nem tapasztalt kötekedésmentes éjszaka volt. Ajánlani tudom a helyet és a szállást is!
#Abádszalók#sör#pálinka
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Ez valóban nagyszerű hely!

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Elmentünk egy hétre nyaralni. A szállásadók nagyon kedves emberek voltak, főleg a két kisfiú. A család igyekezett mindenben helytállni, hogy jól érezzük magunkat. Sütöttek nekünk tárcsalapon, ami annyira finom volt, hogy még soha nem ettem ennyire finoman elkészített húst. Csináltak nekünk óriás palacsintát, főztek marhapörköltet... Nagy élményekkel gazdagodtunk, kellemesen éreztük magunkat. Szeretnénk jövőre is oda menni! Én mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ez valóban nagyszerű hely!Ez valóban nagyszerű hely!Ez valóban nagyszerű hely!
#Főzés#sütés#pihenés
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Itt nyaraltam

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

A szállásadók tényleg kedvesek, a hely gyönyörű, látszik a hely gondozása és a sok évi munkájuk. Nagyon jól éreztük magunkat, oly annyira, hogy sokszor még a partra sem volt kedvünk elmenni. Jókat sütöttünk, főztünk és buliztunk. Örülök, hogy ezt a szálláshelyet választottuk.
#Abádszalók#strand#szállás#szoba
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Kontra-Madarasi Lakás részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Judit Madarasiné Kontra
Más

Üzenet küldése

062026502221

Vásároljon Prémium Tagságot

Céginformációk

Facebook
Twitter

Hasonló cégek a közelben

 1. Deák Ferenc Utca 7
  5241  Abádszalók
 2. Damjanich Utca 10
  5241  Abádszalók
 3. Széchenyi Utca 16
  5241  Abádszalók
 4. Széchenyi Utca 29
  5241  Abádszalók
 5. Mikszáth Kálmán Utca 18/2
  5241  Abádszalók
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete